Щоб розмістити оголошення увійдіть в систему!
Всього оголошень: 3241
За сьогодні: 0
Вже продано: 518
На перевірці: 0

Авто новини:

« Повернутися в розділ / « Повернутися назад

Перший огляд компактного кроссовера Volkswagen T-Roc

Офіційна презентація нового позашляховика під назвою T-Roc запланована на середину вересня, коли в рамках Франкфуртського автосалону відбудеться прем’єрний показ цього невеличкого автомобіля. Побудований на базі хетчбека Golf, повнопривідний T-Roc має ряд переваг та може перевершити успіх свого легендарного родича. Серед прямих конкурентів новому Volkswagen T-Roc розглядаються такі моделі як Mazda CX-3 та Mini Countryman.

Несподівано для багатьох експертів зовнішній вигляд T-Roc не став копіювати старшого брата - кроссовер Tiguan. Але що дійсно здивувало, так це те, що найменший позашляховик спереду дуже схожий на седан - VW Passat. За формою кузова найближчим до новачка виявляється преміальний компактний кроссовер Audi Q2.

На початку продажів новий Volkswagen T-Roc буде пропонуватися з одним з шести можливих двигунів. Крім цього, клієнти зможуть обирати між двома типами коробок перемикання швидкостей та переднім або повним приводом. Базовим силовим агрегатом стане вже відомий 3-циліндровий двигун об’ємом 1 літр. Завдяки турбонагнітачу він розвиває 115 к.с. Наступним в лінійці моторів йде 1,5-літровий TSI Evo на 150 к.с. Топовий 2-літровий бензиновий двигун на 190 к.с. наразі найпотужніший агрегат для нового кроссовера.

Німецький виробник приготував одразу три варіанти дизельних моторів. Базовий 1,6-літровий турбодизель розвиває 115 к.с. Нажаль він агрегатується виключно з механічною коробкою перемикання швидкостей та переднім приводом. Більш цікаві для шаленого драйву 2-літрові мотори сімейства TDI на 150 та 190 к.с. Вони за доплату отримують систему повного приводу 4Motion та автоматичну коробку DSG.

В середині нового позашляховика відбулася справжня технологічна революція. В сегменті компактних кроссоверів T-Roc безумовно найбільш технологічний та якісний автомобіль. В перелік обладнання кроссовера включено такі опції як цифрова панель приладів, індуктивна зарядка смартфонів, акустична установка Beats та інформаційно-розважальна система з підтримкою Apple CarPlay та Android Auto. Також малюк обов’язково займе лідируючи позиції з точки зору персоналізації та вибору різноманітного обладнання.

Ще до презентації у нас виникали питання щодо місткості новачка та його можливостям стосовно трансформації багажного відсіку. Незважаючи на стильну форму кузова простір та практичність не були принесені в жертву моді і ми на власні очі пересвідчились у достатньому просторі на задньому ряді сидінь.

Багажний відсік об’ємом 445 літрів дає змогу перевести важкі та габаритні речі, при цьому габаритні розміри автомобіля менші ніж у хетчбека на ім’я VW Golf.

Часи, коли автомобілі з шильдиком Volkswagen у базовій комплектації не мали навіть кондиціонера вже в минулому. В кожному T-Roc є кондиціонер, електричні скло підіймачі, 16-дюймові легко сплавні диски, магнітола та обов’язкові системи безпеки.

В Європі ціни на Volkswagen T-Roc стартуватимуть з позначки у 19 тисяч євро…

28.08.2017
« Повернутися в розділ / « Повернутися назад

Коментарі:

Додати коментар
Щоб додавати коментарі увійдіть в систему!
Коментарів немає. Будьте першим!

Перший огляд компактного кроссовера Volkswagen T-Roc

Політика конфіденційності